WebWords/PC * support generelt

Alle WebWords/PC ordbøgerne installeres med en hjælpefil, som giver indgående hjælp angående ordbogen og den praktiske brug af denne. Du kan altid åbne hjælpefilen, når din ordbog kører, ved at trykke på [F1]-tasten.


WebWords/PC * FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor er der ingen håndbog med til ordbogen?

Manualer bliver som regel bare sat på en hylde og forældes ofte hurtigt. Derfor har vi valgt at lægge vejledning ang. installation og brug af ordbogen i hjælpefiler. På cdrommen finder du hjælpefilen ReadMe.chm med de nyeste informationer om installation af ordbogen.


Hvordan kører jeg installationen, hvis den ikke starter automatisk, når installationscdrom indsættes i drevet?

Klik på Windows Start-knappen, og vælg 'Kør...'
I indtastningsfeltet Åbn skrives drevbetegnelse for CD-ROM drevet samt AutoPlay.exe - f.eks.: D:\AutoPlay.exe. Du kan også i Kør-menuen bruge knappen Gennemse.. til at pege på dette program. Tast [Retur] eller klik på OK-knappen, og følg anvisningerne på skærmen.


Kan jeg få en netværksudgave af min ordbog?

WebWords/PC ordbøgerne kan jfr. licensvilkårene kun benyttes på en pc og må ikke være tilgængelig i netværk.

De samme ordbøger, som findes i WebWords/PC serien, er nu tilgængelig på Gyldendals online-site - ordbog.gyldendal.dk.Kontakt

Har du spørgsmål eller lignende, som ikke besvares her, er du velkommen til at kontakte L&H Ordbøger/Gyldendal. Dette kan ske via en af følgende muligheder:

Email: info@lhpublishing.dk
Telefon: 3375 5600
Adresse: Klareboderne 3
DK-1001 København K